Apartment for rent

1500€ + 150€ per month

3 bedrooms 124 square meters

Immoweb code : 11343725
Immoweb code : 11343725

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
124 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit luxueuze appartement bevindt zich in een kleinschalige residentie (slechts 5 woonentiteiten), welke gelegen zijn in een private parktuin in Destelbergen.

Het appartement heeft een oppervlakte van 124,20 m² ( exclusief het mooie, grote
zuidwest georiënteerd terras van 15,4 m²), en geniet van veel lichtinval en een mooi uitzicht.
De grote glaspartijen op de Parktuin, de hoge plafonds en de open leefruimte maken van dit appartement des te meer een ruimte van rust, in het groen.

Indeling:
Inkomhal met vestiaireruimte, een grote, lichtrijke leefruimte (met keuken, eetplaats en salon), een was-/stockageberging, een gastentoilet, 2 slaapkamers met een afzonderlijke dressing (in deze ruimte zijn echter wel de douche- en lavabo-aansluitingen voorzien indien men een extra badkamer wenst) en een master slaapkamer met een eigen volumineuze badkamer (ligbad, douche, toilet en dubbele lavabo).

De residentie heeft een hoge afwerkingsgraad. Dit onder meer door de toepassing van bv. vloerverwarming (welke aangedreven is door individuele geothermische warmtepompen die zowel warmen als koelen), mooie parket, stenen werkbladen in de keuken-en badkamer, D-Systeem van ventilatie, privatieve zonnepanelen,...

De bereikbaarheid is TOP door onder meer de ligging tov. het centrum van Stad Gent (slechts 14 min met de fiets tot aan het Gentse Zuidpark), 3 min met de wagen tot aan de oprit van de R4 voor de E17/E40, het treinstation in Gentbrugge/Dampoort, ...

In de verhuurprijs zitten 2 ond

Get in touch