Apartment for rent

890€ + 10€ per month

2 bedrooms

Immoweb code : 11326108
Immoweb code : 11326108

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Nabij het centrum van Edegem vinden we dit charmante HOB appartement met twee slaapkamers, terras en garagebox. Het appartement ligt op de eerste verdieping van een goed onderhouden gebouw. Het is gelegen op 700m van Edegem centrum met winkels, 200m van het openbaar vervoer, 3km van oprit E19, 6km van A12.
Via een onderhouden gemeenschappelijke trappenzaal bereiken we het appartement op de eerste verdieping.
Aan de voorzijde van het gebouw bevinden zich twee slaapkamers (13m² en 8.5 m²). Centraal is er een ruime berging met individuele brander (vernieuwd 2013) alsook de aansluitingen voor de wasmachine en droogkast.
De badkamer met raampartij kan genieten van natuurlijk daglicht en verluchting. In de badkamer is er een ligbad met douchescherm, lavabomeubel en spiegelkast.
Aan de achterzijde treffen we een grote betegelde woonkamer (29m²) aan die door een dubbele deur in verbinding staat met het leuke, ruime terras (8,7m²) met west oriëntatie.
De open keuken is voorzien van voldoende werkruimte, opbergplaats, een vaatwasser, een oven, een dampkap, een kookplaat, een dubbele gootsteen en twee ijskasten.
Bij het appartement hoort nog een garagebox (inbegrepen in de prijs), gelegen achter het gebouw en voorzien van elektriciteit en verlichting.
Vaste kosten: 10€ per maand. Individuele meters voor water, gas en elektriciteit.
EPC: 171 kWh/m²
Huurwaarborg: 3 maanden - Beschikbaar vanaf 15 juni 2024

(Momenteel is het appartement nog bemeubeld, vandaar foto's met en zonder)

Get in touch