Apartment for rent

1800€ + 150€ per month

2 bedrooms 120 square meters

Immoweb code : 11284909
Immoweb code : 11284909

Overview

2 bedrooms
120 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit luxueus afgewerkte “waterfront” appartement kijkt uit op het “oude” en prachtig gerenoveerde gerechtsgebouw in de Kuip van Gent. Het appartement zelf heeft een bewoonbare oppervlakte van 120 m² en maakt deel uit van een kleinschalige luxe residentie met vier entiteiten.

De grote leefruimte wordt gekenmerkt door de mooie volumes met molures die bewaard gebleven zijn. Het appartement werd ooit casco aangekocht en is tot in de puntjes en op maat met de beste materialen afgewerkt. Voor de vloer werd gekozen voor een prachtige massieve Hongaarsepunt parket. De erker biedt prachtige zichten over de Leie en geeft een extra dimensie aan het appartement.

De keuken werd hypermodern geïnstalleerd en werd afgewerkt met fineer en natuursteen. Ze biedt de bewoners een uitzonderlijk comfort. Het zuidwest georiënteerd terras van een circa 8 m² behoort tot een van de vele pluspunten van dit unieke karakterpand en sluit mooi aan op de keuken.

Het terras ligt centraal tussen de twee slaapkamers. Beide slaapkamers hebben mooie ingemaakte kasten. Aansluitend is de mooie badkamer, die prachtig werd afgewerkt in Carrara marmer.

Deze uitzonderlijke afwerkingsgraad kan men terugvinden doorheen dit gehele appartement. In de kelder is er een ruime private berging en fietsenstalling aanwezig. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse contacteer Piet via 0471 48 65 17 of [email protected]

Get in touch