Apartment for rent

1050€ + 120€ per month

2 bedrooms 102 square meters

Immoweb code : 11344838
Immoweb code : 11344838

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
102 square meters livable space
Floor : 4

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Leuk lichtrijk appartement in het centrum van Gent op een A+ locatie. Met de wagen bent u zo op de R4 en E17- E40, met de fiets op 5 min naar centrum en station. De watersportbaan, horeca, winkels, stad, park, scholen en tram bevinden zich op wandelafstand .
Zodra u binnenkomt in de riante hal met vestiaire kast voelt u het aangename klimaat door de grote raampartijen met uitzicht op de boomkruinen in de living (42m2) met parketvloer. Kwalitatief gerenoveerd met behoud van retrotoetsen en volledig nieuw geschilderd. De nieuwe opengewerkte keuken is voorzien van een inductieplaat, dampkap, combioven, koel- vrieskast, vaatwasser en geeft uit op een balkonnetje. Het keukeneiland heeft een prachtig keramisch blad, veel bergruimte en bar. De verlichting is vernieuwd en inclusief. De aansluiting voor een wasmachine is voorzien in de keuken en in de badkamer.
Aan de andere kant van de hal bevinden zich het gastentoilet, berging, twee ruime slaapkamers van elk 14m2, naast de badkamer met bad met nieuwe douche. Tot slot zijn er een lift, een kelderberging, een gemeenschappelijke fietsenstalling en een ruime autostaanplaats op het gelijkvloers (verplicht 100 euro/m) Huur 1050/m, gemeenschappelijke kosten 120/m inclusief provisie voor water en verwarming. Contract van 1 jaar mogelijk of 3/6/9 domicilie verplicht, beschikbaar.
Maak snel een afspraak via mail voor deze parel. Tel. 0477343187
Troeven: Zonlicht, ruimtegevoel, toplocatie, zalige keuken, eerste ingebruikname, energie B.

Get in touch