Apartment for rent

* 1200€ per month

3 bedrooms 117 square meters

Immoweb code : 11389016
Immoweb code : 11389016
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
117 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Schrijf u in voor de bezoekavond om zaterdag 25/5/2024 10:15 .
Ga naar www.makelaarshuys.be - ga naar te huur en plan uw bezoek bij het pand.

1200 €/MAAND Exclusief Egw + telenet
50 Euro/maand syndicus kost ( poetsen algemene delen)

Dit appartement (117m²) met drie slaapkamers op de eerste verdieping beschikt over een inkom, een ruime lichtrijke woonkamer met volledig uitgeruste leefkeuken met toegang tot het inpandige zonnige Zuidgeoriënteerde terras met een fenomenaal weids zicht over de Schelde en het park. Via de nachthal worden de drie volwaardige slaapkamers bereikt, de badkamer, een berging en een gastentoilet. Bij het appartement hoort ook een individuele grote fietsenberging op het gelijkvloers .

De renovatie was bijzonder grondig, compleet en energiezuinig: vloeren, isolatie, daken, ramen, leidingen, technieken, keukens (met werkblad in Corian®), badkamers, individuele condenserende centrale verwarming op aardgas, enz. Tevens werd uitzonderlijke aandacht geschonken aan de afwerking en de smaakvolle materiaalkeuze. Mede dankzij de nieuwe zonnepanelen beschikken alle appartementen over een A-label.

Winkels, openbaar vervoer, sport- en ontspanningsmogelijkheden bevinden zich op wandelafstand. Parkeren kan gratis met bewonerskaart voor het gebouw of in de omliggende straten.

Get in touch