Apartment for rent

795€ + 80€ per month

1 bedroom 66 square meters

Immoweb code : 11246358
Immoweb code : 11246358

Overview

1 bedroom
1 bathroom
66 square meters livable space
Floor : 0
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
OPGELET: om dit pand te huren of bezichtigen vragen wij steeds eerst een virtueel bezoek te brengen aan het pand. Ga hiervoor naar www.rosseel.be en vul de referentie XM503 in in het veld ‘zoek’ bovenaan rechts. Kies dan ‘360°’. De website helpt je nu verder voor de volgende stappen.

Dit appartement maakt deel uit van een recente renovatie waar kosten noch moeite gespaard zijn gebleven. Het appartement beschikt over een inkomhal, een ruime en lichtrijke leefruimte, een keuken met een elektrische kookplaat, een nachthal, een badkamer met een bad en aansluiting voor een wasmachine en een kleine berging, een ruime slaapkamer en nog een kamer die geschikt kan zijn voor een bureau of dressing. In elke kamer hangen er ook overgordijnen!

Dit appartement heeft enkele troeven, zo is er elke zaterdagochtend markt in het centrum van Drongen en gelegen op fietsafstand van Gent centrum en vlakbij halte openbaar vervoer, nog een troef is het wandelpad langs de Leie die start op 750m van de woning! Er is ook nog een fietsenberging aanwezig.
80 EUR/maand gem. k. en gas(provisie). Dit appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Get in touch