Apartment for rent

990€ + 300€ per month

2 bedrooms 104 square meters

Immoweb code : 11152412
Immoweb code : 11152412

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
104 square meters livable space
Floor : 0

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. 2 slaapkamer appartement met terras.

Ligging: gelegen in de fel begeerde buurt van Quartier Bleu aan de Hasseltse jachthaven. Met alle faciliteiten zoals winkels, scholen, horeca en bushaltes in de onmiddellijke buurt.

Indeling: Inkomhal, woonkamer/eetkamer, keuken, wasplaats/berging, apart toilet, badkamer, 2 slaapkamers en terras.

Omschrijving: We betreden het appartement via de inkomhal deze biedt toegang tot het apart toilet.Alsook toegang tot de woonkamer met een open keuken dewelke volledig is geïnstalleerd en uitgerust met kwaliteitsvolle toestellen (inductie-kookvuur, vaatwasmachine, ijskast),.. Aansluitend treft men de berging met aansluiting voor wasmachine- en droogkast. De leefruimte beschikt over enorm veel natuurlijk lichtinval, het is zeer aangenaam vertoeven hier. Via het schuifraam kunnen we naar terras waar u rustig kan genieten. De nachthal biedt toegang tot de slaapkamer en een badkamer met alle comfort.Tot slot zijn alle appartementen voorzien van domotica.

Bijzonderheden:
- Huurprijs is afhankelijk van gewenste verdieping.
- Maandelijkse gemeenschappelijke kosten: € 300 p/m verbruik verwarming, camerabewaking, brandverzekering, onderhoud tuin en liften zijn hier inbegrepen.
- Optioneel bij te huren autostaanplaats en/of kelderberging.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch