Apartment for rent

1075€ + 100€ per month

2 bedrooms 145 square meters

Immoweb code : 11348710
Immoweb code : 11348710

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
145 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ruim en knap afgewerkt appartement, gelegen op de kleine ring te Hasselt. Dit instapklaar appartement is gelegen aan het Leopoldplein te Hasselt en bevindt zich op slechts enkele minuten van het centrum van Hasselt. Ondanks de centrale ligging is het er rustig wonen.
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een totaal bewoonbare oppervlakte van 145m². Het appartement telt 3 slaapkamers, een ruime lichtrijke leefruimte en open moderne keuken. Verder is er een apart toilet, bergruimte, terras en moderne badkamer met douche, bad en dubbele lavabo.
Het appartement wordt gekenmerkt door veel lichtinval met in iedere ruimte natuurlijk licht en veel opbergruimte (o.a. ingebouwde kledingkast, dressing en schoenenkasten). Qua comfort beschikt de keuken over hoogwaardige inbouwtoestelen (AEG) en is er in de master bedroom en de leefruimte een airco aanwezig.
Wat betreft bereikbaarheid is het station van Hasselt op wandelafstand (7 min) en is er mogelijkheid tot huren van een parkeerplaats aan het gebouw (65 euro/maand).
Beschikbaar vanaf juni 2024, overeen te komen.

Get in touch