Apartment for rent

895€ per month

2 bedrooms 103 square meters

Immoweb code : 11277282
Immoweb code : 11277282

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
103 square meters livable space
Available date : 05/01/2024
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit ruime 2 slaapkamer appartement in Heusden-Zolder is een goede optie voor wie op zoek is naar een comfortabele en ruime woning. Met een bewoonbare oppervlakte van 103 m² biedt dit appartement voldoende ruimte voor een gezin of een stel.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, wat ideaal is voor een klein gezin of voor mensen die graag een extra kamer willen voor bijvoorbeeld een thuiskantoor of een logeerkamer. Verder is er ook nog een ruime zolder op verdiep aanwezig.

Het appartement beschikt over energielabel B. Dit toont aan dat het appartement energiezuinig is, wat kan resulteren in lagere energiekosten. De badkamer is voorzien van alle benodigde voorzieningen en er is ook een apart toilet aanwezig. Verder beschikt de leefruimte ook over een airconditioning.

Parkeren kan voor de deur. Daarnaast is er ook een tuin aanwezig, waar je kan ontspannen en genieten van de buitenlucht.

Dit 2 slaapkamer appartement met tuin in Heusden-Zolder is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en ruim appartement . Met de nodige voorzieningen en een gunstige ligging, is dit appartement zeker het overwegen waard.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC-verslag

Spreekt dit appartement jou aan? Plan dan vandaag nog een bezoek in via www.domovastgoed.be of via 011 96 49 96

Get in touch