Apartment for rent

2 bedrooms 85 square meters

Immoweb code : 10620669
Immoweb code : 10620669

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
85 square meters livable space
Available date : 09/01/2023
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit modern appartement op de 1ste verdieping heeft volgende indeling: living met ingemaakte kast (voor TV e.d.), ingerichte open keuken (inclusief verzoet werkblad en alle nodige inbouwtoestellen), ruime berging met ventilatiesysteem (Renson) en uitgietbak en aansluiting voor wasmachine/droogkast.

Het appartement werd gebouwd in 2014 en heeft een EPC-waarde van 118.94. Het appartement beschikt over één parkeerplaats, wat handig is voor bewoners die een auto hebben.Het maakt deel uit van een rustige residentie met in totaal 6 appartementen.

Het interieur van het appartement is netjes en modern. De woonkamer is ruim en licht, met grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. De keuken is voorzien van alle nodige apparatuur en heeft voldoende opbergruimte. De twee slaapkamers zijn comfortabel en bieden voldoende ruimte voor een één- en tweepersoonsbed en er is een ingebouwde kledingkast. Achteraan is een ruim balkonterras.

De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, en wastafel. Apart toilet met handwasser. Het appartement heeft ook een berging waar extra opbergruimte beschikbaar is. Bijkomend een ingemaakte kast. Lift. Het appartement is geschilderd en voorzien van verlichting in de living.

Beschikbaar tegen 01-09-2023

Op gelijkvloers is er een ruime berging (waar een fiets kan gestald worden) en een autostaanplaats.

Interesse ? mail naar [email protected] voor een afspraak

gemeenschappelijke kosten bedragen 50 € / maand : dit omvat ook het poetsen van de gan

Get in touch