Apartment for rent

845€ + 55€ per month

2 bedrooms 92 square meters

Immoweb code : 11081528
Immoweb code : 11081528

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
92 square meters livable space
Floor : 0

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Prachtig en energiezuinig appartement met aangenaam terras
Op zoek naar een ruim appartement met aangenaam terras op wandel/fietsafstand van het centrum van de bruisende stad Mechelen, alle voorzieningen (scholen, winkels, openbaar vervoer) en met een goede verbinding naar Antwerpen-Brussel-Leuven? Dan is dit appartement zeker wat u zoekt!
U kan het appartement bereiken met de trap of met de lift.
U komt binnen in de inkomhal met apart gastentoilet en vestiaireruimte. Van hieruit komt u in de lichtrijke woonkamer waar u ruimte heeft voor een grote eettafel en een ruime zithoek. In de open keuken beschikt u over alle comfort om een lekkere maaltijd te bereiden.
Vanuit de woonkamer heeft utoegang tot het heerlijk terras waar u in alle stilte kan genieten van de rust.
Dit appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad, douche en lavabomeubel met dubbele lavabo en een (was)berging.
Beschikt u over een auto? Dat is geen probleem want met dit appartement beschikt u over een garagebox die u verplicht dient bij te huren voor 60 euro/maand.
Dit recent appartement is gelegen op wandel/fietsafstand van het centrum van de mooie stad Mechelen, Nekkerspoelstation, vlakbij de fiets-o-strade en Mechels Broek. Ideaal dus! Nietwaar?
Interesse? Bel of mail ons en maak een afspraak voor een bezoek! ([email protected] of 015/20.20.82)

Get in touch