Apartment for rent

880€ + 50€ per month

2 bedrooms 101 square meters

Immoweb code : 11371906
Immoweb code : 11371906

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
101 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit duplex appartement vlakbij het centrum en het station van Mol beschikt over twee slaapkamers en biedt het comfort van zowel een bad als een douche. Het grote terras is een toevluchtsoord om rust te vinden. Het unieke is dat je geen inkijk hebt op het terras en een heel open gevoel ervaart.

De ruimtelijke indeling strekt zich over twee verdiepingen, wat zorgt voor een gevoel van privacy en functionaliteit. Op de benedenverdieping bevinden zich de woonruimte, keuken, toilet, berging en eerste slaapkamer/werkruimte. De tweede slaapkamer, op maat gemaakte dressing en berging bevinden zich op de bovenste verdieping.

De ruimtes zijn licht en ruim opgezet, met grote (schuif)ramen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. De keuken bevat een inductiekookplaat, koelkast, oven, vaatwasser en spoelbak. Naast de keuken is er een functionele bergruimte voorzien. De badkamer is uitgerust met zowel een bad als een douche en een lavabo.

Het appartement beschikt over een zeer ruime kelderberging, ondergrondse autostaanplaats en er zijn zes parkeerplaatsen vooraan beschikbaar.

Get in touch