Apartment for rent

2 bedrooms 81 square meters

Immoweb code : 11155863
Immoweb code : 11155863

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
81 square meters livable space
Floor : 3

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Je kunt naar de website lagence-immo gaan en op "Plan een bezoek" in het menu klikken om direct online een afspraak in de agenda in te plannen.

Dit appartement, dat gemakkelijk te onderhouden is en veel natuurlijk licht binnenlaat, belichaamt het hedendaagse stadsleven met een vleugje tijdloos comfort en functionaliteit.
Bij binnenkomst in de woning wordt u begroet door de lichte en open woon- en leefruimte aan de voorzijde. Deze ruimte omvat een zitgedeelte, eetgedeelte en een goed uitgeruste open keuken met een centraal kookeiland, perfect voor culinaire activiteiten en sociale bijeenkomsten.
Aan de achterkant van het appartement bevinden zich twee ruime slaapkamers, waarvan één met uitzicht op en toegang tot het ruime terras. Verder is er een tijdloze badkamer met ligbad en dubbele wastafel in een meubel met spiegelkastjes en verlichting.
Een apart toilet en een ruime was- en berging, samen met een aparte kelderberging, dragen bij aan het gemak van het dagelijks leven.
De hele woning is voorzien van een praktische en onderhoudsvriendelijke tegelvloer in warme beige tinten.

Dankzij de centrale, maar toch residentiële ligging bevindt het appartement zich dicht bij scholen, winkels, openbaar vervoer en supermarkten, waardoor het de perfecte plek is voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar het gemak van het stadsleven. Bovendien is het goed geïsoleerd met een uitstekend EPC-label B, wat zorgt voor een

Get in touch