Apartment for rent

1295€ per month

2 bedrooms 100 square meters

Immoweb code : 11225481
Immoweb code : 11225481

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
100 square meters livable space
Available date : 09/01/2024
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit prachtige nieuwbouw appartement op de eerste verdieping is gelegen in de rustige buurt van Oostakker op de hoek van de Groenstraat en de Groenvinkstraat, en biedt alle comfort en luxe die je maar kunt wensen.

Het appartement beschikt over een ruime en lichtrijke leefruimte met een open keuken voorzien van toestellen, een extra berging met de nodige aansluitingen, 2 ruime slaapkamers, een badkamer met dubbel lavabomeubel en inloopdouche, verder is er ook een apart toilet.

De bewoonbare oppervlakte van 100m² zorgt ervoor dat je alle ruimte hebt die je nodig hebt om comfortabel te leven. Hierdoor is het appartement ideaal voor een gezin of een stel dat graag wat extra ruimte heeft.

Een grote troef is het terras van 26m² waar je zalig kan vertoeven.

Daarnaast is er ook een ondergrondse staanplaats inbegrepen in de huurprijs, zodat je altijd verzekerd bent van een veilige plek voor je auto. Bovendien is er ook nog een extra bergruimte voorzien en een gemeenschappelijke fietsenstalling.

De ligging van dit appartement is ideaal voor wie graag in een rustige omgeving woont, maar toch alle voorzieningen binnen handbereik wil hebben. Met verschillende winkels, scholen en openbaar vervoer in de buurt, hoef je nooit ver te reizen voor alles wat je nodig hebt.

Het appartement is voorzien van vloerverwarming en zal over een zeer gunstig E-peil beschikken. (EPB wordt nog opgemaakt)

Kortom, dit appartement in Oostakker is de perfecte plek om te wonen voor wie op zoek is na

Get in touch