Apartment for rent

720€ per month

2 bedrooms 70 square meters

Immoweb code : 11366000
Immoweb code : 11366000

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
70 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Lichtrijk en uitstekend gelegen 2 slaapkamer appartement van 70 m2 op het 1ste verdiep. U hebt zicht op de vissershaven en de kusttram die vlakbij stopt. Ziekenhuis, het strand en de winkels zijn op wandelafstand te bereiken.
Dit appartement werd pas vernieuwd. Zowel de buitenmuren als de vloeren en het plafond werden geïsoleerd alsook vernieuwd.. Er werd ook een nieuwe CV verwarming met radiatoren en een individuele condensatieketel geplaatst.
Het gezellig appartement heeft een leefruimte met open ingebouwde keuken van 25m2. De keuken is voorzien van opbergkasten, een oven, een ingebouwde koelkast met vriesvak, een gasvuur met dampkap en een gootsteen. De badkamer geeft toegang tot een terras van 4m2 en is uitgerust met een wc, een douche, een wastafel met talrijke opbergkasten. Er zijn 2 ruime slaapkamers 1 aan voorzijde en 1 aan de achterzijde. In de kelder is er een wasplaats met persoonlijke aansluiting voor uw wasmachine.
De gemeenschappelijke kosten zijn beperkt omdat er geen lift en geen syndicus is. Deze dienen enkel voor de verlichting van de gemeenschappelijke ruimtes en onderhoud hiervan.
Alle nutsvoorzieningen: gas, elektriciteit, water en internet zijn privatief en door u af te sluiten met uw leverancier naar wens. U betaalt dus enkel uw eigen verbruik.
Hebt u interesse stuur dan een Email naar [email protected] met vermelding van uw naam en telefoonnummer. Ik contacteer u dan voor meer info en een bezoek.

Get in touch