Apartment for rent

2 bedrooms 91 square meters

Immoweb code : 10688136
Immoweb code : 10688136

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
91 square meters livable space
Floor : 6

Description

Prachtig bemeubeld appartement met dakterras

Bent u op zoek naar een volledig bemeubeld appartement met ruim dakterras en autostaanplaats in het centrum van Sint-Niklaas? Dan moet u vast dit prachtig appartement gelegen op één van de meest gerenommeerde lanen van Sint-Niklaas komen bezoeken.

Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping en de indeling is als volgt:
Via de inkomhal bereikt u de gezellige leefruimte met open keuken voorzien van alle nodige keukentoestellen en met aanpalend dakterras. Vanop het dakterras kan u genieten van adembenemende vergezichten. Het appartement werd volledig met smaak bemeubeld, ook alle keukenbenodigdheden zijn aanwezig.
Verder omvat het appartement een ruime slaapkamer met lavabo en douche. Een aparte dressing met aansluiting voor wasmachine/droogkast geeft tevens plaats voor heel wat extra opbergruimte. Vanuit deze kamer bereik je met de trap de mezzanine met bureau. Het toilet is apart en de badkamer is voorzien van een dubbele lavabo, een inloopdouche en een ligbad.
Tevens is er een kelderberging die bij het appartement hoort.

De huurprijs bedraagt 950 euro per maand voor het appartement + 50 euro per maand voor de autostaanplaats. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Bent u benieuwd naar dit uniek en volledig bemeubeld appartement met dakterras? Maak dan snel een afspraak via [email protected] of bel 03/283.85.85.

We will guide you home!

Get in touch