Apartment for rent

930€ + 70€ per month

2 bedrooms 95 square meters

Immoweb code : 11325979
Immoweb code : 11325979

Overview

2 bedrooms
95 square meters livable space
Floor : 0

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. RUIM APPARTEMENT (95m²) MET 2 SLAAPKAMERS, TERRAS, AUTOSTAANPLAATS EN BERGING

Indeling: Inkomhal, leef- en eetruimte, open keuken, 2 slaapkamers (12, 15m²), badkamer, berging, gastentoilet en terras.

Beschrijving: We betreden het appartement via de inkomhal, deze geeft toegang tot alle ruimtes. De lichte leef- en eetruimte met aansluitend de open keuken geeft toegang tot het ruime zuidgericht terras met zicht op groene long. De keuken is geïnstalleerd met een combi oven/ microgolf, stoomAoven, ceramische kookplaat, dampkap, vaatwasser, koelkast en diepvries. Verder hebben we 2 mooie lichtrijke slaapkamers (12, 15m²) De ruime badkamer met dubbel lavabo en inloopdouche grenst aan de grootste slaapkamer. Verder hebben we nog een gastentoilet en technische ruimte. Als extra troef is er nog een ondergrondse staanplaats en afgesloten berging.
Bezoek zeker aan te raden

Ligging: Rustig doch centraal gelegen in Sint-Niklaas. Openbaar vervoer, winkels, scholen, horeca, ... op wandelafstand.

Extra:
- Gunstig EPC: 92kWh/m2/jaar
- Ruim terras
- Ondergrondse autostaanplaats
- Afgesloten berging
- Luxueuze afwerking
- Vloerverwarming
- Parketvloer
- Hoogrendementsketel
- 70€ vaste kosten

Bewoonbare oppervlakte van 95m² cfr. EPC

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch