Apartment for rent

950€ + 170€ per month

2 bedrooms 75 square meters

Immoweb code : 11180339
Immoweb code : 11180339

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
75 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Prachtig BEN appartement met 2slpkrs, terras en autostaanplaats

Het appartement is BEN gebouwd en staat garant voor een lage energiefactuur en een aangenaam leefklimaat. Daarnaast zijn de appartementen ook aangesloten op een innovatief centraal warmtenet. Het gebouw is voorzien van groendak, die zorgen voor extra isolatie en regenwaterinfiltratie.
Op fietsafstand van het centrum van Turnhout, omgeven door de prachtige natuur van de Heizijdse velden. Hier is het heerlijk rustig wonen in de groene rand van de stad.
Het appartement bevind zich op de 1e verdieping en is te bereiken via trap en lift. Via de centrale inkomhal hebben we toegang tot de verschillende ruimtes. De lichrijke woonkamer geniet van een open indeling met de keuken en geeft toegang tot het ruim en zuid-oost-gericht leefbaar terras. De keuken is uitgerust met een koelkast, vaatwasser, inductie kookvuur en combi oven. aansluitend vinden we de berging. Via de hal komen we terecht in het apart toilet en badkamer met inloopdouche en lavabo meubel. Verder zijn er nog 2 slaapkamers van 12m² en 8m².
Voor de wagen en fiets is er een kelderverdieping met een autostaanplaats, kelderberging en een gem. fietsenberging voorzien.

Troeven
- Beschikbaar 01/03/2024
- Zonnepanelen
- Gem. kost €170/m in provisie (inclusief verwarming)
- Geschilderd
- Autostaanplaats
- E-peil < dan 30

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvast

Get in touch