Apartment for rent

950€ + 150€ per month

3 bedrooms 170 square meters

Immoweb code : 11206704
Immoweb code : 11206704

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
170 square meters livable space
Floor : 3

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
INDIEN U EEN BEZOEK WENST IN TE PLANNEN GELIEVE EEN BEZOEK AAN TE VRAGEN/ VIA WWW.HILLEWAERE.BE VIA DE RODE KNOP.

Van een toplocatie gesproken! Pal op de Grote Markt tref je dit uiterst gezellige duplex appartement van maar liefst 170m² met waanzinnig zicht, veel lichtinval en 2 terrassen!

Hou je van de stadsdrukte met terrasjes, winkels, zaterdagmarkt,... maar geniet je tevens van rust? Check dan dit appartement.

Indeling:
Je betreedt het appartement in een inkomhal, voorzien van een ingemaakte kast met kluis en vestiaire.

Aan de voorzijde treffen we enerzijds de keuken. Deze is voorzien van een vaatwasser en er is plaats om zelf een fornuis en een koelkast te plaatsen. Koken met een zicht? Dat kan! Vanuit de keuken heb je toegang naar een charmant balkon, welke uitkijkt op de Grote Markt.

Anderzijds heb je aan de voorzijde de ruime woonkamer met airco op parket met een gaskachel en veel lichtinval. Hier heb je voldoende plaats voor een groot salon en eetkamer. De aparte raampartij tussen woonkamer en inkomhal geeft het geheel net dat tikkeltje meer.

Aan de achterkant bevinden zich 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met airco en uitgeeft op een terras welke zicht biedt op een mooi en rustig stukje stad. De kamers zijn beide voorzien van rolluiken. De badkamer heeft een douche en badkamermeubel en een apart kolomkastje. Verder is er nog een apart toilet.

Via de trap in de hal kom je tot de bovenste verdieping. Dit is als het ware een 2de woongedeelte. Hier bevindt zich no

Get in touch