Apartment for rent

2 bedrooms 96 square meters

Immoweb code : 9628719
Immoweb code : 9628719

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
96 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
INDIEN U EEN BEZOEK WENST IN TE PLANNEN GELIEVE EEN BEZOEK AAN TE VRAGEN VIA WWW.HILLEWAERE.BE VIA DE RODE KNOP
Dit appartement van 96m² bevindt zich op de eerste verdieping van Residentie Muziek. Het omvat een inkomhal met vestaire, toilet, leefruimte met eetkamer, open keuken met eiland, bijkeuken, 2 slaapkamers, badkamer en oostgericht terras van 6m² met buitenberging. Ondergrondse parkeerplaats nr 44 en privatieve berging nr 26 inclusief. Lift en gemeenschappelijke fietsenberging.

Bijzonderheden:
* beschikbaa: 15/1/2022
* gemeenschappelijke last: 65euro/maand

Het aanbod winkels is enorm divers: onder andere vestigingen van Albert Hein, Action, Van Haren, fastfoodketen KFCà enz. zijn hier ondergebracht. Verder kan je ook terechtbij een bakker, slager, chocolatier, bankautomaatà om de dagdagelijkse boodschappen te doen. Culinair genieten kan in een restaurantje op de grote markt, maar zeker en vast ook in restaurant ‘Hert’ op de bovenste verdieping van de Turnovatoren of bij "Bink" op het gelijkvloers.

Al deze voorzieningen op wandelafstand maken dat een auto eigenlijk overbodig wordt. Toch bezit dit appartement ook over een ondergrondse autostaplaats. Verder is er ook een grote publieke parking ter beschikking voor bezoekers.

Get in touch