Apartment for rent

1100€ + 10€ per month

4 bedrooms

Immoweb code : 11350037
Immoweb code : 11350037

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
Floor : 0

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Uitzonderlijk ruim nieuw duplex appartement met garage en 2 terrassen in het gezellige Sombeke

Dit ruime duplex appartement, gelegen in het hart van Sombeke, biedt een perfecte combinatie van comfort en moderniteit.
Bij binnenkomst op de begane grond verwelkomt u een royale garage met een automatische sectionale poort, ideaal voor het veilig parkeren van uw voertuig. De inkomhal leidt u vervolgens naar de trap die u naar de bovenverdiepingen brengt.
Op de eerste verdieping wordt u begroet door een uitnodigende woonkamer, doordrenkt met natuurlijk licht en ruimte. Deze ruimte vloeit naadloos over in een open en volledig uitgeruste keuken, voorzien van hoogwaardige Siemens toestellen. De aanwezige berging biedt extra opslagmogelijkheden, terwijl het aparte toilet zorgt voor extra gemak. Deze verdieping herbergt ook twee comfortabele slaapkamers en een moderne badkamer met een inloopdouche, dubbele wastafel en een stijlvol badkamermeubel.
De tweede verdieping van dit appartement vindt u nog twee ruime slaapkamers, perfect voor gezinnen of gasten.
Buiten kunt u genieten van het comfort van zowel een voor- als achterterras, ideaal voor ontspanning in de buitenlucht.
Dit appartement is volledig geschilderd en biedt moderne voorzieningen zoals verwarming met een warmtepomp en zonnepanelen, wat niet alleen bijdraagt aan het comfort, maar ook aan de energiezuinigheid ervan. Met een goede EPC-score is dit appartement nie

Get in touch