Apartment for rent

2 bedrooms 93 square meters

Immoweb code : 9982128
Immoweb code : 9982128

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
93 square meters livable space
Floor : 2

Description

Bright two-bedroom appartment near park Den Brandt

Sorry, there is no English translation. Dit lichtrijk en zonovergoten hoek-appartement is gelegen in de ultra-residentiële wijk aan park Den Brandt. Met restaurants, openbaar vervoer en winkels binnen handbereik.

We betreden het appartement op de tweede verdieping via een traphal, maar dit kan ook door middel van een lift tot in de woning zelf. De authentieke warme plankenvloer in de hal loopt door tot de leefruimte met hoge plafonds en heerlijke lichtinval. De keuken is goed ingericht en heeft warme lichtinval. Via de hal betreed je de badkamer met ligbad, douche en toilet. Verder twee ruime slaapkamers.

Een excellente ligging, licht en comfort typeren deze woning. Alle ruimtes van dit appartement zijn recent volledig herschilderd, een goede basis voor het vormen van je eigen thuis. Extra troef is de grote privatieve kelderberging, voorzien van was-aansluitingen.

Genieten van een cocktail of zuiders tafelen bij het mediterrane Boëna of die welverdiende drink na een cultuur wandeling in Middelheim. Hier hoef je je geen dag te vervelen. Bovendien zijn alle invalswegen, faciliteiten en OV in de directe nabijheid. Park Den Brandt kent vele trouwe fans dankzij de rust en natuurschoon: volop ruimte om te sporten en te luieren, cultuur én vertier gaan hier hand in hand.

Get in touch