Apartment for rent

795€ + 60€ per month

2 bedrooms 84 square meters

Immoweb code : 11360176
Immoweb code : 11360176

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
84 square meters livable space
Floor : 2

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Compleet gerenoveerd appartement met garage nabij cetrum.
Ontdek dit prachtig gerenoveerde appartement, gelegen op de tweede verdieping van een gebouw met lift, slechts een steenworp verwijderd van het bruisende centrum van Zele. Deze ideale ligging biedt niet alleen gemakkelijke toegang tot het station en de autosnelweg, maar ook tot de nabijgelegen supermarkt, waardoor uw dagelijkse behoeften binnen handbereik zijn.
Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal die leidt naar alle vertrekken. Ontspan in de comfortabele en lichtrijke woonkamer, die naadloos overgaat in de prachtige open keuken, compleet met een centraal eiland en uitgerust met alles wat u nodigheeft om culinaire hoogstandjes te bereiden.
Het appartement beschikt over twee royale slaapkamers, ideaal voor rustige nachten na een lange dag. De badkamer is voorzien van een ontspannend ligbad, een toilet en een lavabo in een stijlvol meubel, waardoor alle nodige voorzieningen binnen handbereik zijn.
Bovendien biedt een aparte berging ruimte voor een wasmachine, waardoor uw woning volledig functioneel en georganiseerd blijft. Parkeer uw voertuig met gemak op de grote ondergrondse autostaanplaats, terwijl er ook voldoende ruimte is voor het veilig opbergen van uw fietsen.
Dit appartement is volledig instapklaar, met schilderwerk en raamdecoratie reeds voorzien, inclusief handige rolluiken voor extra comfort en privacy.
Besch

Get in touch