Apartment for sale

325000€

2 bedrooms 93 square meters

Immoweb code : 11277163
Immoweb code : 11277163

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
93 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
- Bezoekdag: DON 18/4 (NM) - enkel op afspraak - 053 89 99 66 -

Bent u op zoek naar een betaalbaar & instapklaar nieuwbouwappartement in Aalst? Dan is dit BEN-appartement gelegen aan de rand van de stad misschien wel wat u zoekt!

Dit luxe appartement is opgeleverd in 2021 in een nieuwe woonwijk aan het ASZ, tussen het centrum van Aalst en de opritten van de E40. Het appartement is zeer rustig gelegen aan het einde van een doodlopende straat. Kortom, vlot bereikbaar, maar toch zonder de overlast van verkeer.

Kom binnen in het prachtig afgewerkte appartement gelegen op de 1ste verdieping van Residentie "Ter Mere". In de inkomhal (met gastentoilet) treffen we een mooie glazen deur die toegang geeft tot de moderne en lichtrijke leefruimte. Via een groot schuifraam komt u op het grote overdekte terras van zo'n 11m² met zicht op de groene tuin. De oriëntatie is er top, ZW! Verder een mooi afgewerkte open keuken voozien van alle toestellen en voldoende opbergruimte.

Achteraan hebben we twee slaapkamers, waarvan 1 met balkon, een badkamer met inloopdouche en lavabo (met meubel en spiegel) en een praktische berg-/was-/stookplaats met aansluiting voor wasmachine.

Op het gelijkvloers van de residentie is er een gemeenschappelijke fietsenberging en een verzamelplaats voor vuilnis.

Tot slot wordt ook een autostaanplaats (niet overdekt) apart te koop aangeboden.

De verkoop valt onder de verkooprechten en niet onder btw.

Voor een bezoek of meer informatie over dit instapkla…

Get in touch