Apartment for sale

239000€

3 bedrooms 100 square meters

Immoweb code : 11369020
Immoweb code : 11369020

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
100 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Rustig gelegen en toch op enkele minuten verwijderd van alle voorzieningen en het stadscentrum van Aalst vinden we dit ruime 2 SLK appartement met een bewoonbare oppervlakte van bijna 100m². Het betreft een recent gebouw van 2018. Samen met het bovengelegen appartement deelt dit appartement een aparte ingang, alsook een aparte lift, dewelke enkel door deze 2 appartementen wordt gebruikt.

Bij het betreden van het appartement komen we in de inkomhal, dewelke doorloopt in de gang, die toegang geeft tot de 2 volwaardige slaapkamers, badkamer met bad en dubbele lavabo en de berging. Achter de glazen deur in de inkomval vinden we de lichtrijke leefruimte met open keuken. Verder is er nog een slaapkamer aan het terras achteraan die een vrije invulling kan gegeven worden (bureelruimte, logeerkamer, babykamer,...).

Als kers op de taart heeft dit appartement ook nog eens 2 aangename terrassen, te betreden via een schuifdeur, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde, hetwelk overdekt is.

Het appartement is praktisch ingedeeld en zeer lichtrijk dankzij de grote raampartijen. Gunstig EPC, conforme elektriciteit, centrale verwarming op aardgas. In het gebouw is een lift aanwezig.

Mogelijkheid tot aankoop dubbele garagebox aan 29.000 euro. Berging in garagecomplex inbegrepen.

Voor verdere inlichtingen of een bezoek contacteer ons via 053 89 99 66 of [email protected].

Get in touch