Apartment for sale

220000€

2 bedrooms 107 square meters

Immoweb code : 11335668
Immoweb code : 11335668

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
107 square meters livable space
Floor : 1

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. In Aartselaar treffen we dit gunstig gelegen 2-slpk appartement (met terras en garagebox).

Het appartement is gelegen in een doodlopende straat in een aangename wijk in de buurt van alle mogelijke winkelfaciliteiten en centrale ligging tussen Brussel & Antwerpen

Op de 1e verdieping betreden we het appartement via een praktische inkomhal meteen uitgevend op de leefruimte dewelke geniet van een aangename lichtinval door de grote raampartij uitgevend op het terras/balkon over gans de breedte van het appartement.
Verrassend ruime keuken met voldoende mogelijkheid tot plaatsen eettafel en aansluitend praktische berging met aansluiting voorzien voor wasmachine en droogkast.
Verder beschikt het appartement over 2 slaapkamers (16 en 10 m²) alsook ruime badkamer voorzien van ligbad en dubbele lavabo + voldoende ruimte voor het plaatsen van extra kasten/opbergruimte.
Afzonderlijk gastentoilet.

Op het gelijkvloers praktische garagebox voor het plaatsen van auto en/of fietsen/bromfietsen tevens bereikbaar via de gemeenschappelijk hal. (verplicht bij aan te kopen aan € 15.000)

* goed onderhouden gebouw.
* maandelijkse lasten € 100 per maand.
* beschikbaar bij akte.
* ideaal als eerste aankoop of als investeringspand.

Get in touch