Apartment for sale

239500€

1 bedroom 56 square meters

Immoweb code : 11288917
Immoweb code : 11288917

Overview

1 bedroom
1 bathroom
56 square meters livable space
Floor : 19

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. 1-slpk appartement met adembenemend uitzicht
Dit 1 slaapkamer appartement bevindt zich op de 19e verdieping van residentie Parktoren aan Park Spoor Noord, vlakbij 't Eilandje en het MAS. In het groene Park Spoor Noord kan u in de zomer heerlijk genieten in de verschillende pop-up bars of fijn picknicken in de zon. Op wandelafstand vindt u diverse supermarkten, velostations en het openbaar vervoer. Toch met de wagen op pad? Door de ligging vlakbij grote invalswegen, zoals de Leien en de Waaslandtunnel, bent u zo op uw bestemming binnen of buiten de stad.

Indeling:
De leefruimte met open keuken geniet door de grote ramen van veel natuurlijk licht. De open keuken is voorzien van alle toestellen. Doorheen het volledige appartement vindt u een warme eiken vloer. Het appartement heeft een ruime slaapkamer, die ook toegang heeft tot het terras. De aparte badkamer is voorzien van een toilet, lavabomeubel en inloopdouche. Het ruime terras van maar liefst 12,5 m² geniet een oost oriëntatie. Verder beschikt het appartement nog over een opbergruimte waarin u de technieken en aansluitingen voor een wasmachine en droogkast kan vinden.

Parking:
Ondergrondse parking verplicht bij aan te kopen aan € 25.000. Fietsenparking aanwezig.

Verhuurservice:
Verhuur van het appartement verloopt via een pool systeem waarin alle huurinkomsten worden verdeeld onder de verhurende eigenaars, het beheer wordt voorzien door Rencur

Get in touch