Apartment for sale

585000€

2 bedrooms 134 square meters

Immoweb code : 10924214
Immoweb code : 10924214

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
134 square meters livable space
Floor : 0

Description

Flat

Sorry, there is no English translation. Duplex appartement in prachtig nieuw project achter een historisch gebouw! Gelegen aan een privé-straatje in het oude centrum, op een boogscheut van de Grote Markt, het Eilandje en de Kaaien. Dit project biedt een combinatie van rust en ruimte, en centrale ligging. De charme van het gebouw werd vakkundig en stijlvol gecombineerd met de hedendaagse eisen van comfort.
Het gehele complex werd nieuw, modern afgewerkt, in de historische buitenschil. De woningen beschikken over een zeer gunstig EPC.
Het complex heeft een grote, groene gemeenschappelijke parktuin.
Tevens is er een grote fietsenberging (met stopcontacten voor E-bikes) en is er ruimschoots parkeergelegenheid in de ondergrondse parkeergarage.

Indeling Unit:
De ruime inkomhal geeft toegang tot de verschillende ruimtes op het gelijkvloers. Vooraan vinden we twee ruime kamers, met mooi zicht op de binnentuin. De eerste kan ook worden gebruikt als werkruimte, de tweede grote slaapkamer beschikt over een eigen dressing, die de kamer ook verbindt met de badkamer. Deze badkamer is ook vanuit de hal bereikbaar en beschikt over een dubbele lavabo, inloopdouche en toilet. Tot slot is er op deze verdieping nog een bergruimte, wasplaats en een gastentoilet.
Boven vinden we de riante en lichtrijke living, met volledig uitgeruste open keuken en historische hoge plafonds. Geen schrik: deze werden extra geïsoleerd, en afgewerkt met een groen platdak.
Alle rui

Get in touch