Apartment for sale

240000€

1 bedroom 45 square meters

Immoweb code : 11343776
Immoweb code : 11343776

Overview

1 bedroom
1 bathroom
45 square meters livable space
Floor : 2

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Ontdek dit energiezuinige en instapklare appartement in het bruisende hart van Antwerpen, gelegen middenin de Theaterbuurt in een rustige enkelrichting straat op slechts een boogscheut van het levendige stadscentrum. Hier geniet u van alle voordelen van een levendige omgeving met tal van horecagelegenheden. Met gemakkelijke toegang tot de Leie en de Kasteelpleinstraat zijn belangrijke verbindingswegen binnen handbereik. Bovendien vindt u in de nabijheid enkele van de meest gewilde bezienswaardigheden van Antwerpen, waaronder het Mechelsplein, Theaterplein, Stadspark en "Den Botaniek".

Bij het betreden van het appartement verwelkomt een elegante inkomhal je, waarna woonkamer met overvloedige lichtinval een ruimtelijk gevoel creëert. De open keuken, met marmeren keukenblad en moderne toestellen, vormt het hart van de sociale en gastvrije sfeer in de woonkamer.
Aan de achterzijde vind je een comfortabele slaapkamer met een groot raam dat zorgt voor de nodige lichtinval. Dankzij de vele ingemaakte kasten is er voldoende ruimte voor berging en dressing. Via de hal bereik je de eigentijdse badkamer, compleet met een stijlvolle inloopdouche en een handige wastafel die al het gewenste comfort biedt.

Momenteel wordt het appartement verhuurd, wat van deze eigendom ook een interessante investeringsopportuniteit maakt.

Kortom, dit appartement biedt een oase van comfort en rust in combinatie met een levendige omgeving.

Get in touch