Apartment for sale

500000€

2 bedrooms 132 square meters

Immoweb code : 11371890
Immoweb code : 11371890

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
132 square meters livable space
Floor : 4

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :

Met een ligging tussen het historische centrum en het Eilandje kunnen we de locatie ronduit schitterend noemen. De omgeving onderging de laatste jaren een ware facelift. Straten werden heraangelegd, renovatie, nieuwbouw en stads vernieuwingsprojecten volgen elkaar aan hoog tempo op wat maakt dat deze buurt de laatste jaren erg in trek is bij jong en oud! Alle vormen van openbaar vervoer, diensten, invalswegen, zijn in de directe omgeving terug te vinden! Bovendien zijn er in de directe omgeving tal van leuke winkels en horeca. Dit zeer recent gerenoveerde dakappartement (oplevering 2018) heeft een indeling als volgt: inkomhal (waar lift rechtstreeks in uitkomt) met separaat toilet en plaatst voor vestiaire. Doorzon leefruimte met open, volledig ingerichte keuken voorzien van alle gebruikelijke toestellen en veel bergruimte, dankzij de vele ramen kan deze genieten van veel lichtinval. Aansluitend de leefruimte twee zeer aangename terrassen, beide met prachtig uitzichten. Ideaal voor een snel ontbijt, welverdiend aperitiefje in de avondzon of een uitgebreid diner. Op de bovenliggende verdieping een tweede leefruimte/bureau, zithoek,..
Verder beschikt het appartement over een zeer handige (was) berging, badkamer voorzien van bubbelbad en twee slaapkamers.
Bijzonderheden: 100% instap klaar - Extra’s (airco, zonneluifel, lift die rechtstreeks in het appartement uitkomt, bubbelbad,..)
Epc: 198kWh/m², P-score: C, G-score: C, Vg-Wche-Gvkr-Gvv-Gmo


Get in touch