Apartment for sale

525000€

3 bedrooms 157 square meters

Immoweb code : 11372837
Immoweb code : 11372837

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
157 square meters livable space
Floor : 5

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Charmant appartement (157 m²) met drie slaapkamers vlakbij het Centraal station

Locatie: Dit ruime appartement staat te koop op de Frankrijklei in hartje Antwerpen. Op wandelafstand bevindt zich de Meir, het Centraal station, De Groenplaats en de Grote Markt. Verder zijn er in de nabije omgeving hippe winkels, gezellige restaurants en cafeetjes, parken en indrukwekkende bezienswaardigheden.

Beschrijving: Op de Frankrijklei, vlakbij de Meir, staat dit charmant appartement te koop. Het ruime appartement is gelegen op de vijfde verdieping van het appartementsgebouw in Art-decostijl, ontworpen door archtitect Raymond Ceuvorst. In het appartement zijn er nog prachtige, authentieke elementen terug te vinden zoals mollures, hoge plafonds, parketvloeren, ...
We betreden het appartement via de imposante inkomhal dat toegang biedt tot alle andere ruimtes. De lichtrijke living is een grote en open ruimte met pilaren, een prachtige sierhaard en een balkon. Verder is de keuken volledig voorzien van alle comfort met een vaatwasser, oven, ijskast, diepvriezer, microgolfoven en wijnkoelkast. Daarbovenop telt het appartement maar liefst drie slaapkamers en zijn er voldoende bergruimtes. De badkamer is voorzien van wastafel, douche-in-badcombinatie en een toilet. In de hal is er ook nog een gastentoilet. Ten slotte heeft het appartement nog een privatieve kelderberging.

Bijzonderheden:
- Uiterst centrale ligging
- Drie sla

Get in touch