Apartment for sale

412000€

2 bedrooms 90 square meters

Immoweb code : 11348014
Immoweb code : 11348014

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
90 square meters livable space
Floor : 3

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit appartement bevindt zich tegenover het hippe Nordica, op 5 min. van het KMSKA en ideaal gelegen t.o.v. de verschillende invalswegen. Het appartement maakt deel uit van een kleinschalige residentie.

Het appartement heeft een bew. opp. van 90m2. Via de trappengang, bereiken we het appartement op de 3e verdieping met uitzicht over de stad. Met één grote aaneengesloten leefruimte, keuken, 2 slaapkamers, badkamer en apart toilet is er alle ruimte om comfortabel te wonen. Genieten van de ondergaande zon en van het stadsleven kan van op het balkon.

Het appartement bevat grote raampartijen en hoge plafonds die u onmiddellijk een zeer ruimtelijk gevoel geven. De parketvloer loopt doorheen heel het appartement en voegt een warme en charmante uitstraling toe. Het app werd in 2020 volledig gerenoveerd, dit zorgt voor een frisse en moderne uitstraling met behoud van authentieke elementen.

De keuken is uitgerust met kwaliteitsvolle apparaten van Siemens, inductievuren, vaatwasmachine, koelkast en combi-oven. In de gang bevinden zich ingebouwde kasten. Er is een kelderberging voor extra opslagruimte. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en badkamermeubel met verlichte spiegel.

Mis deze unieke kans niet om te wonen in een van de opkomende wijken van het Antwerpse Zuid.

ONDER OPTIE

Get in touch