Apartment for sale

199900€

1 bedroom 71 square meters

Immoweb code : 11371646
Immoweb code : 11371646

Overview

1 bedroom
1 bathroom
71 square meters livable space
Floor : 5

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :

Residentie 't Hooghe Huys is ideaal gelegen, uiterst centraal maar toch in de directe omgeving van het levendige (nieuwe) Zuid. In de directe omgeving vinden we alles wat voorziet in dagelijkse behoeftes zoals bakker, slager, supermarkt,.. Op 5 minuten wandelen vinden we de gezellige Troon en Bolivartplaats, de perfecte plek om te genieten van een koffie in Kolonel, heerlijk gerecht in de Walrus of frisse pint op een van de terrasjes.
Ook op vlak van mobiliteit zitten we hier ideaal, zo vinden we letterlijk alle vormen van openbaar vervoer voor de deur en ben je via de grote invalswegen op een mum van tijd op je gewenste locatie.
We betreden het appartement via de inkomhal dewelke voorzien is van handige vestiairekast en afzonderlijk toilet. Ruime, lichtrijke leefruimte (oorspronkelijk voorzien als tweeslaapkamer appartement) dewelke uitgeeft op het terras. Van hieruit geniet je van prachtige verzichten op de stad. Naast de leefruimte de keuken, dewelke tevens uitgeeft op het terras. Vervolgens slaapkamer en te renoveren badkamer. Verplichte vermeldingen: Epc: 115 kWh/m² P-score: D G-score: D Stedenbouwkundige Inlichtingen in aanvraag.
Contacteer ons nu voor meer informatie of een bezoek ter plaatse!

Get in touch