Apartment for sale

209000€

1 bedroom 43 square meters

Immoweb code : 11393616
Immoweb code : 11393616

Overview

1 bedroom
1 bathroom
43 square meters livable space
Floor : 1

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. Gerenoveerd startersappartement op toplocatie Antwerpen Zuid met zicht op Vlinderpaleis.
In een kleinschalig, verzorgd gebouw met een strakke witte gevel, vind je op de eerste verdieping dit instapklare appartement. Een ideaal startersappartement, of een mooi kot voor je student, dat je nadien vlotjes verder kunt verhuren. Hoe dan ook: een prima investering.
Je komt het appartement binnen in de hal, die doorloopt in de grote, lichte leefruimte vooraan, waar de mooie parketvloer de show steelt. Ook het uitzicht is hier niet mis: het elegante vlinderpaleis én het natuurpark tegenover de deur.
Naast de leefruimte heb je de tijdloze, strakke witte keuken met een composiet werkblad, die volledig is geïnstalleerd. Je vindt hier een elektrische kookplaat, dampkap, spoelbak, oven, koelkast met diepvries en enkele kasten. Met een mooie, opklapbare plank tegen de muur creëer je hier bovendien in no time een toogje om aan te zitten of extra werkruimte, zonder dat je veel kostbare plaats inneemt. Je hebt ook nog een apart gastentoilet met lavabo in de hal, van waaruit je doorloopt richting de slaapkamer achteraan, een gezellige, oostgerichte kamer op parket met inbouwspotjes. Daarnaast heb je de ensuite badkamer, op een XL-tegel met marmerlook, met een inloopdouche, lavabo met spiegel, handdoekenradiator en automatisch ventilatiesyteem.
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12495/

Get in touch