Apartment for sale

144000€

1 bedroom 30 square meters

Immoweb code : 11393617
Immoweb code : 11393617

Overview

1 bedroom
1 bathroom
30 square meters livable space
Floor : 6

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. Gerenoveerde studio met authentieke parket en een prachtig uitzicht
Zoek je een studio die net helemaal gerenoveerd is , dan is dit iets voor jou. De prachtige blokjesparket geeft heel wat charme aan de studio. De muren, keuken en badkamer zijn helemaal vernieuwd. De toplocatie in Antwerpen, vlakbij allerlei winkels, openbaar vervoer en het stadspark krijg je er zo bij.
Op de zesde verdieping van een mooi gebouw in de Charlottalei, vlak bij het stadspark, vind je deze slim ingedeelde studio: ideaal als starterswoning of verhuurstudio. Via het grote raam vooraan valt veel licht en zon binnen in je woonkamer annex slaapkamer met blokjesparket. Je hebt hier een zalig weids uitzicht en helemaal geen inkijk. Je vindt er een ingebouwde vestiairekast (handig) en meer dan genoeg ruimte om een zithoek te installeren, een eettafel met stoelen en een slaapgedeelte. Of je opteert voor een slaapbank in de zithoek, twee vliegen in één klap!
In het open keukentje vind je een dubbele lavabo, inductievuur, koelkast, diepvries, vaatwasser, voldoende kastruimte en mooie witte tegels als spatwand. In de badkamer vind je een douche, toilet, lavabo en spiegel met onderkasten. En ook weer de stijlvolle tegeltjes tegen de wand.
Gelegen op een toplocatie tegenover het stadspark, vlak bij het stadscentrum
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12688/

Get in touch