Apartment for sale

2 bedrooms 120 square meters

Immoweb code : 9957016
Immoweb code : 9957016

Overview

2 bedrooms
2 bathrooms
120 square meters livable space
Floor : 6

Description

STURDY FLAT WITH LOFTY FEEL IN THE HEART OF ANTWERP

Sorry, there is no English translation. Wat je hier krijgt, is een solide basis met hoogwaardige neutrale materialen. De lay-out is casual chic, sober en praktisch. De kleine voorhal leidt links naar de ruime eerste slaapkamer of een eventuele home office met en suite (douche en lavabo). Meteen om de hoek huist de master met zijn kosmopolitische badkamer. De witte metrotegels, het kingsize bad, de strakke witte kastwanden, robuuste opzetwastafels en de natuurstenen vloer knipogen naar een New Yorkse luxehotelsuite. Op de koop toe is er ook royale bergruimte voor droger en wasmachine.
De inkomhal met apart toilet eindigt in de heerlijk ruime rechthoekige leefruimte met zijn kamerbrede raampartij. Hier heerst één groot lichtspel tussen dehoge witte wanden, de strakke keukenelementen en de softkleurige plancher vloer. Dit was ooit een kantoorgebouw. Dat merk je meteen aan de hoge, imposante inkomhal met zijn beveiligde schuifdeuren. Het voormalige kantoor op de zesde kreeg in 2011 zijn huidige woonbestemming en werd grondig gerenoveerd.
Een appartement met een verrassend kameleoneffect. Je creëert hier de leefomgeving die perfect bij jou past en geniet van veel daglicht, weidse panorama’s en het beste dat hartje Antwerpen als achtertuin te bieden heeft. Dit centraal gelegen appartement biedt een weids panorama over Antwerpen. Trams en bussen vertrekken letterlijk op enkele passen van je voordeur. Scholen, ‘t Stadspark, de Botanische tuin, de drukbezochte markt en de oude

Get in touch