Apartment for sale

239000€

2 bedrooms 86 square meters

Immoweb code : 11297337
Immoweb code : 11297337

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
86 square meters livable space
Floor : 0
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek het ultieme stadsleven in dit lichtrijke en ruime appartement met een knap uitzicht op het prachtige Hof van Tichelen.

2 slaapkamers, waarvan 1 voorzien is van airconditioning, biedt dit appartement de perfecte omgeving om te ontspannen en tot rust te komen.

Stap binnen en laat je betoveren door de gerenoveerde badkamer, compleet met een bad en een douche.

De volledig vernieuwde keuken is een droom voor elke kookliefhebber. Uitgerust met alle apparatuur en voldoende werkruimte, maakt deze keuken het bereiden van heerlijke maaltijden een waar genot. Of je nu indruk wilt maken op gasten of gewoon gezellig wilt dineren met familie, deze keuken heeft alles wat je nodig hebt.

Maar dat is niet alles! Het ruime terras strekt zich uit over de gehele breedte van het appartement en biedt voldoende ruimte om te genieten van het prachtige uitzicht. Hier kun je ontspannen in de frisse lucht terwijl je geniet van een goed boek of gewoon even bijkomt na een lange dag.

Met zijn gunstige ligging nabij winkels, restaurants en openbaar vervoer, biedt dit appartement alles wat je nodig hebt voor het ultieme stadsleven.
Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak om dit prachtige appartement met eigen ogen te zien. Je zult er geen spijt van krijgen!

Tim Van Campenhoudt
0483 60 60 60
[email protected]

Get in touch