Apartment for sale

305000€

3 bedrooms 110 square meters

Immoweb code : 11334077
Immoweb code : 11334077

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
110 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Gerenoveerd instapklaar 3 slpk appartement met terras

Ligging:
Zeer centraal gelegen, in de Sparrenstraat 9, 2020 Antwerpen, nabij de Jan Van Rijswijcklaan. Tal van mogelijkheden voor tram of bus te nemen, met de fiets ben je in 5 minuten in het centrum van Antwerpen.

Beschrijving:
Dit elegant ingerichte appartement, gelegen op de eerste verdieping van een rustig en aangenaam appartementencomplex, verkeert in uitstekende staat en onderging een volledige renovatie in 2020. Bij het betreden van het appartement word je begroet door een ruime inkomhal met ingebouwde kasten en een gastentoilet. De royale leefruimte profiteert van overvloedig daglicht dankzij de grote vensters.
De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur, en in de berging vind je aansluitingen voor een wasmachine en droogkast. Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers, waarvan 1 met een eigen terras. In de kelder biedt het gebouw bovendien 2 afzonderlijke opslagruimtes.

Bijzonderheden:
- Uitstekende ligging
- Kwalitatieve afwerking
- Kelderberging
- Terras
- Instapklaar
- Elektriciteit conform AREI
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch