Apartment for sale

439000€

2 bedrooms 120 square meters

Immoweb code : 11337325
Immoweb code : 11337325

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
120 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Algemeen :
Ontdek dit prachtige gerenoveerde Art Deco juweel uit 1937! Dit statige pand is volledig gemoderniseerd, met behoud van authentieke elementen zoals een mooie houten trap. Er werd een nieuwe lift geplaats. Geniet van overvloedig natuurlijk licht dankzij de hoge ramen. Bij de vernieuwing van het gebouw zijn duurzame materialen gebruikt en is isolatie aangebracht waardoor het energiezuinig is en voldoet aan de huidige isolatienormen (zie EPC). Het gebouw beschikt over een geavanceerd ventilatiesysteem type D voor een gezond binnenklimaat.
Alle appartementen beschikken over een ruime berging in de kelder.
De locatie is ideaal, dicht bij de tentoonstellingswijk, sportfaciliteiten en het Middelheim park met museum en evenementen. Bovendien biedt het uitstekende bereikbaarheid via de Ring Antwerpen (E19, A12 en E34), directe toegang tot openbaar vervoer voor de deur en winkels op loopafstand. Ontdek de perfecte mix van historische charme en moderne levensstijl in dit unieke appartementsgebouw!

Indeling:
U betreedt het lichtrijke appartement via een veiligheidsdeur. Vanuit de gang, die toegang biedt tot alle ruimtes, komt u in de living met open keuken aan de voorzijde. De living heeft grote ramen en isolerend glas. Overal in het appartement ligt warm eikenhouten parket.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot het ruime terras.
Aan de rustige achterzijde, bevinden zich een apart toilet, de twee slaapkamers en de

Get in touch