Apartment for sale

139000€

1 bedroom 69 square meters

Immoweb code : 11210750
Immoweb code : 11210750

Overview

1 bedroom
1 bathroom
69 square meters livable space
Floor : 4

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Gunstig gelegen appartement nabij station Antwerpen-Centraal
Locatie: Deze gunstig gelegen appartement staat te koop in de Dambruggestraat te Antwerpen, vlakbij het Centraal station. In de directe nabijheid bevinden er zich winkels, scholen, openbaar vervoer en horeca.

Omschrijving: In de Dambruggestraat te Antwerpen vinden we dit gezellige en lichtrijke appartement te koop. Via de lift of trap bereiken we de vierde verdieping. In de hal met ingebouwde vestiaire komen we uit op de lichtrijke leefruimte. Aansluitend is er de keuken met gasvuur met 4 pitte en is er ook een aparte bureau ruimte voorzien. Voorts is er een badkamer met douche, lavabo en ansluiting voor wasmaschine/droogkast. Het gerenoveerd appartement beschikt verder over een ruime slaapkamer die toegang geeft tot het terras.Tenslotte is er nog in het gebouw een privatieve kelderberging aanwezig.

Bijzonderheden:
- EPC 1019 kwh/m² per jaar
- gunstige ligging
- kelder
- bruikbare vloeroppervlakte 69m² cfr. EPC

“Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023.”

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel

Get in touch