Apartment for sale

289000€

2 bedrooms 106 square meters

Immoweb code : 11252545
Immoweb code : 11252545

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
106 square meters livable space
Floor : 2

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Ruim en lichtrijk appartement met 2 slaapkamers en terras te koop!

Ligging: Dit appartement te koop is gelegen op een zeer centrale ligging nabij het centrum van Antwerpen, Park Spoor Noord, het Eilandje met in de directe omgeving vele scholen, winkels, horeca zaken en verschillende invalswegen.

Omschrijving : Dit ruim en zeer goed onderhouden appartement te koop is gelegen in de Van Maerlantstraat 35-37, 2060 Antwerpen.

We betreden dit appartement via de charmante inkomhal die beschikt over een veiligheidsdeur. De inkomhal geeft toegang tot de eerste slaapkamer en een apart toilet. Verder vinden we de ruime en lichtrijke leefruimte met authentieke visgraat parket en geïnstalleerde open keuken. De keuken bestaat uit een ingebouwde oven, koelkast met vriesvak en elektrische kookplaat. De leefruimte geeft toegang tot het ingesloten terras waar u helemaal tot rust kan komen.

Achteraan het appartement vinden we een berging met aansluiting voor was- en droogmachine, een zeer ruime badkamer met dubbele lavabo, douche, apart bad en een hangtoilet alsook de masterbedroom die uitkijkt op het ingesloten terras.

Bijzonderheden

- instapklaar

- centrale ligging

- bewoonbare oppervlakte van 106m² cfr. EPC

- P-score en G-score: A
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch