Apartment for sale

215000€

1 bedroom 59 square meters

Immoweb code : 11360404
Immoweb code : 11360404

Overview

1 bedroom
1 bathroom
59 square meters livable space
Floor : 0

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. Gelijkvloers appartement met koertje in een van de leukste straatjes van Antwerpen: de autoluwe, gezellige Klappeistraat
Een eigenzinnig eenslaapkamerappartement met een grote leefruimte, mooie doorlopende laminaat, lage kosten én een koertje.
Je komt het gelijkvloers appartement via de gemeenschappelijke hal binnen, waarna je binnenstapt door een unieke, boogvormige voordeur met ribbelglas. Meteen valt de ruimte hier op: 33 m², met vooraan plaats voor een groot salon en een bureau, en wanneer je door de sierboog naar achteren wandelt heb je plaats voor een eethoek net naast de keuken. Die is met z’n geschilderde osb-platen origineel, en ook goed geïnstalleerd: je hebt hier een elektrisch vuur,een dampkap, spoelbak, combi-oven en een aparte koelkast, die blijft staan.
Achter de keuken heb je de badkamer, met z’n lavabo met spiegel, ruime douche met regenkop, toilet, aansluiting voor je wasmachine en droogkast én toegang tot een gezellig, gedeeltelijk overdekt koertje. Dat betekent dus: natuurlijke verluchting en een knusse plaats om enkele planten te zetten, waar je met een welgemikte lichtslinger en enkele zeteltjes een mini outdoor chillplek creëert.
Rechts van de badkamer heb je de ruime slaapkamer, met plaats voor een dubbel bed, een kast én een bureau, als je wilt.
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12545/

Get in touch