Apartment for sale

249000€

2 bedrooms 91 square meters

Immoweb code : 11328036
Immoweb code : 11328036

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
91 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een charmant appartement met ruime slaapkamers en een fantastische ligging nabij het Boekenbergpark en het Te Boelaerpark? Dan is dit appartement precies wat u zoekt.

Indeling
Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich een lichtrijke woonkamer met een open keuken, perfect voor gezellig samenzijn. Een aparte berging biedt handige opbergruimte. De inkomhal leidt naar de twee ruime slaapkamers, elk met een oppervlakte van 13m², een badkamer met douche, een apart toilet en een overdekt terras, ideaal voor ontspannen momenten. Tevens beschikt dit appartement over een privatieve kelderberging nummer K5.

Ligging
De buurt biedt tal van voordelen: geniet van eenuitstekende ligging op loopafstand van het Te Boelaerpark en het Boekenbergpark. Het openbaar vervoer is vlakbij en Berchem Station ligt op slechts een steenworp van uw voordeur. Verder situeren zich verschillende winkels en horeca zich op wandelafstand van dit appartement.

Pluspunten
- Elektriciteit conform tot 2037
- Dak conform energiedoelstelling 2050
- Hoogrendementsketel van Vaillant van 2018
- Uitstekende ligging

Klinkt dit als uw toekomstige thuis? Neem contact op met ERA ONE via 03 360 85 30 en ontdek vandaag nog de mogelijkheden van dit prachtige appartement!

Get in touch