Apartment for sale

195000€

2 bedrooms 72 square meters

Immoweb code : 11374127
Immoweb code : 11374127

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
72 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit appartement, op de 2e verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw, is gelegen in de Ter Rivierenlaan. Een mooie, pittoreske straat met veel groen op wandelafstand van het idyllische Rivierenhof, de Bremweide en het Ertbruggebos.

Het appartement ligt ook heel centraal. Scholen, winkels, en openbaar vervoer zijn allemaal makkelijk te voet bereikbaar. Met een indrukwekkende Mobiscore van 9, woon je hier in een bruisende buurt waar alles binnen handbereik is. In een mum van tijd sta je ook in het centrum van Antwerpen, perfect bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer.

De grote lichtinval en de moderne inrichting zijn 2 troeven van het appartement. In de leefruimte, én op het cosy terras, geniet je vanaf 's ochtends als eerste van het ochtendzonnetje. De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen.

De keuken is uitgerust met gasvuur, oven, vaatwasser en een dubbele spoelbak. Er is ruimte om je wasmachine en droogkast te plaatsen.

Een andere grote troef is de ruime badkamer voorzien van een inloopdouche, badkamermeubel, kolomkast en hangtoilet. Daarnaast zijn er nog 2 slaapkamers met laminaatvloer. Een pluspunt is dat je geen inkijk hebt in het appartement.

Bij dit appartement hoort ook een ruime kelder en een fietsenberging met plaats voor 1 fiets, ideaal voor extra opslag. Leuke buren zijn de kers op de taart. ;-)

GEEN IMMO!

Get in touch