Apartment for sale

240000€

84 square meters

Immoweb code : 11348852
Immoweb code : 11348852

Overview

1 bathroom
84 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit charmante appartement, gunstig gelegen en met een zeer goed EPC C, bevindt zich op de eerste verdieping van een mooi onderhouden, karaktervol gebouw uit 1939.
Gelegen in een rustige buurt, vlakbij het Rivierenhof, biedt het een perfecte combinatie van groene omgeving en stadslevendigheid. Met winkels, een groot park, scholen, restaurants, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen binnen handbereik.
Via de inkomhal betreedt men het appartement, deze geeft toegang tot de slaapkamer en de lichtrijke living, beide met originele houtvloeren. De grote ramen in de living zorgen voor veel licht en maken de ruimte extra uitnodigend. Je kijkt vanuit de living uit op de Posenaerstraat, waar twee grote bomen het huis flankeren.
Vanuit de living kom je in de ruime eetruimte met charmante originele vloertegels. Aansluitend vind je de vernieuwde keuken die uitgeeft op het zuid-oost gerichte terras. Bij mooi weer kan je de balkondeur openzetten en genieten van het extra licht.
Grenzend aan de keuken ligt de badkamer. Deze is volledig vernieuwd, inclusief de waterleidingen. Er werd recent ook een nieuwe hoogrendementsketel geïnstalleerd.
Bij dit appartement horen ook nog twee private kelderruimtes en een gemeenschappelijke fietskelder.

Dankzij de gunstige EPC C score is er geen verplichting tot renovatie.

Belangrijkste troeven:
Oppervlakte (EPC)  84m2
Gerenoveerd
Instapklaar
EPC C 225kWh / (m2 jaar)
Elektriciteit vernieuwd in 2023
Nieuwe verwarmingsketel van 2023

Get in touch