Apartment for sale

2 bedrooms 85 square meters

Immoweb code : 10695681
Immoweb code : 10695681

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
85 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit uiterst gezellig, recent appartement (2008) bevind zich in een kleinschalig gebouw op de 1ste verdieping, vlakbij het centrum van Merksem en op een boogscheut van centrum Antwerpen. Openbaar vervoer, winkels en scholen zijn op wandelafstand.
Reeds bij het binnenkomen van het kleine gebouw voelt u de gezelligheid. U neemt trap of lift naar de 1ste verdieping. U komt het appartement binnen in een brede hal anex living op vastparket.
De moderne volledig uitgeruste luxe keuken sluit naadloos aan in het geheel.
Vooraan is één grote raampartij tot tegen de vloer, waardoor het appartement baadt in een zee van licht.
Er is een volledig betegeld gastentoilet aanwezig. De badkamer is uitgerust met lavabo en grote inloopdouche en is eveneens volledig betegeld.
Achteraan zijn 2 slaapkamers die beide uitgeven op een terras van 2x4meter. Groot genoeg dus om te zonnen. De slaapkamers hebben eveneens grote raampartijen met schuifvensters en vliegenramen. De vloeren zijn uitgerust met laminaat. Er zijn rolluiken aanwezig op zonne-energie die geplaatst werden in 2020.
Achter de keuken bevind zich nog een berging waar u de mogelijkheid hebt om wasmachine en droogkast te plaatsen. De cv ketel van Junkers werd in 2019 geplaatst.
Kortom een prachtig instap klaar appartement, uitstekend gelegen, aan een heel eerlijke prijs.

Get in touch