Apartment for sale

* 310000€

2 bedrooms 96 square meters

Immoweb code : 11339952
Immoweb code : 11339952
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
96 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Klasse en gezelligheid troef! Luxe uitvoering zonder meerprijs in dit stijlvolle appartement met hoge afwerkingsgraad. Zonnepanelen zijn hier eveneens reeds inbegrepen!
Heel wat troeven achter deze façade: Energiezuinig – voorzien van ventilatiesysteem D? moderne aluminium ramen met sterk isolerende beglazing ,... Dit appartement voldoet ruimschoots aan de strenge woonnormen!

De stijlvolle afwerking met knappe materialen zullen u kunnen bekoren.
Het appartement biedt met zijn mooie hedendaagse look een zeer aangename woonsfeer, combineerbaar met klassiek of modern interieur.

Dit nieuwbouwappartement is een plezier voor het oog: volledig afgewerkt, professioneel geschilderd en helemaal instapklaar! De mooie open keuken is een centraal punt in de fijne lichtrijke leefruimte met hoge glaspartijen en biedt toegang tot het terras met goede oriëntatie. Ja hoor, ook de kwaliteitsvolle apparatuur inclusief vaatwasser is hier inbegrepen.
Een mooie plek om te kokerellen met extra keukeneiland waar u eenvoudig kan aanschuiven voor het ontbijt of aperitief!
De knappe vloeren, stijlvolle badkamer met moderne inloopdouche staan hier helemaal op punt.
Inkomhal met een apart toilet, 2 fijne slaapkamers of eentje als bureau en dressing, een moderne badkamer met ruime inloopdouche en modern was meubel, lichtrijke leefruimte en centrale keuken in luxe uitvoering.

Prima investering of een fijne stek voor luxe en comfort met snelle uitvalbasis E17. Kom ter plaatse eens kijken.

Get in touch