Apartment for sale

295000€

2 bedrooms 88 square meters

Immoweb code : 11150338
Immoweb code : 11150338

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
88 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit appartement te Astene is gebouwd in 2014/15 en heeft een EPC-waarde van 101.75 wat resulteert in een energielabel B, net geen A. Het appartement is voorzien van een lift en beschikt over 2 slaapkamers, wat het ideaal maakt voor een klein gezin of een stel. Daarnaast is er 1 badkamer aanwezig en is er 1 parkeerplaats incl. Het terras achteraan is echt een meerwaarde.

Op heden is het appartement verhuurd.

Het appartement is gelegen in een rustige en groene omgeving, waardoor het een fijne plek is om te wonen. Met de nabijheid van verschillende voorzieningen, zoals winkels en scholen, is dit een ideale locatie voor mensen die op zoek zijn naar gemak en comfort.

Dankzij de energiezuinigheid van dit appartement, zullen de maandelijkse energiekosten laag zijn, wat een groot voordeel is voor de bewoners. Het appartement is goed onderhouden door de huidige huurster. Een aantrekkelijke appartement voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe thuis.

Al met al is dit appartement in Astene een mooie en praktische keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en energiezuinige woonomgeving.

Get in touch