Apartment for sale

325000€

2 bedrooms 96 square meters

Immoweb code : 11368168
Immoweb code : 11368168

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
96 square meters livable space
Floor : 2

Description

Prachtig appartement met enorm terras en 2 staanplaatsen

Bent u op zoek naar een hoogwaardig afgewerkt appartement, gunstig gelegen in het centrum van Avelgem, met twee slaapkamers en twee staanplaatsen? Zoek niet verder, want dit appartement heeft alles wat u zoekt!

De centrale ligging, de rustige omgeving van de residentie en het prachtige, zonnige terras van maar liefst 13 m² zijn slechts enkele van de vele troeven die deze woning te bieden heeft.

Indeling:

Staanplaatsen:
Het appartement beschikt over twee naast elkaar gelegen staanplaatsen.

Appartement:
Bij binnenkomst betreedt u het appartement via de inkomhal (5 m²). Van hieruit heeft u toegang tot een gastentoilet, een berging (2 m²), de badkamer met inloopdouche (5 m²) ende eerste slaapkamer (12 m²). De leefruimte bestaat uit een ruime, open woonkamer en keuken (samen 46 m²), die baadt in natuurlijk licht dankzij de grote ramen. Via het schuifraam in de woonkamer heeft u toegang tot het ruime terras (13 m²). Naast de woonkamer bevindt zich een tweede, ruime slaapkamer (14 m²).

Bent u geïnteresseerd in dit prachtige appartement? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Get in touch