Apartment for sale

* 307098€

2 bedrooms 103 square meters

Immoweb code : 10996775
Immoweb code : 10996775
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
103 square meters livable space
Floor : 0

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. The Oak House telt 18 appartementen in 2 units en is gelegen op de Westelsebaan 148-150 in het centrum van Averbode.
De ligging vlakbij de Abdij in Averbode maakt dat ontspanning in het groen op wandelafstand is. Bovendien zijn winkels en zelfs grootwarenhuizen op steenworp.
Dit is aldus de ideale plaats om te genieten van puur comfort en ontspanning. De bereikbaarheid naar verschillende autostrades is maximum 15 minuten.
Door de knappe, moderne vormgeving hebben de tuinen en dakterrassen de nodige privacy met een overvloed aan licht- en zoninval.
De geldende normen voor EPB-regelgeving, brandveiligheid, glasbreuk, geluidsisolatie en toegankelijkheid zijn gerespecteerd.
De ondergrondse staanplaatsen voor auto en fiets zijn toegankelijk via een inrit tussen de 2 gebouwen.

Appartement 2_7 bevindt zich op de tweede verdieping van unit 1 en omvat een ruime inkomhal, een knappe leefruimte met open, ingerichte keuken en aangrenzend terras van +/- 2m op 4.4m, een apart bureel of 3de slaapkamer en een berging.
De nachthal is gescheiden van de leefkamer met een glazen deur en hier bevinden zich een apart toilet, een ingerichte badkamer en 2 slaapkamers.

De parking en berging in de kelder zijn bij aan te kopen aan € 25.000 exclusief kosten.

Verlaagd btw-tarief van 6% is mogelijk.
De vermelde prijs is exclusief 12% registratierechten op het grondaandeel en 6% BTW op de constructie.

V

Get in touch